Werkwijze: Hoe verloopt de behandeling?

Voor een behandeling haptotherapie kun je verwezen worden door de huisarts of een andere behandelaar. Het is ook mogelijk rechtstreeks een afspraak met mij te maken.

Tijdens de eerste afspraak (intake) worden de klachten besproken en geef ik uitleg over mijn manier van werken. Samen bekijken we dan of haptotherapie passend is bij de hulpvraag. De volgende twee sessies worden gebruikt om kennis te maken met de uitgangspunten van de haptonomie, en wordt een start gemaakt met de behandeling. Na die twee behandelingen evalueren we samen of het zinvol is om verder te gaan. Bij het starten van de therapie wordt in nauw overleg het behandeldoel vastgesteld. Tijdens de behandeling zijn er steeds momenten van evaluatie. Indien nodig of wenselijk neem ik contact op met de huisarts of andere verwijzer. Uiteraard overleg ik pas nadat je toestemming hebt gegeven.

Een sessie (behandeling) duurt 45 minuten. Een behandeling kost €85,-. De nota wordt maandelijks verzonden aan het eind van de maand, waarin de behandeling(en) hebben plaatsgevonden. Betaling dient binnen 14 dagen via NL78INGB0005279393 ten name van Mevr. A van Dijk te geschieden of (indien gewenst) contant.

Vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar is (deels) mogelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering die is afgesloten. De nota dient door u rechtstreeks aan mij betaald te worden. Voor vergoeding dient u zelf de nota naar uw zorgverzekeraar te sturen.

Haptotherapie, iets voor jou?

Haptotherapie helpt bij fysieke en psychische klachten, en is er voor jong en oud. Wil je een afspraak maken?
Bel of mail gerust!

Maak nu een afspraak
Alyt van Dijk
Nieuws
Adresgegevens

De Praktijk voor Haptotherapie Alyt van Dijk is gevestigd aan Schoolstraat 6, 9411 PB in Beilen.

Lees verder
Nieuwe website

In samenwerking met internetbureau Monsterbrands hebben we een nieuwe website laten maken!

Lees verder
Vergoeding haptotherapie in 2022

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Lees verder